четверг, 26 февраля 2009 г.

Би Муви: Медовый заговор скачать мультфильм

Смотреть онлайн просмотр!
Скачать мультфильм

Би Муви: Медовый заговор (Bee Movie)

Барри Би Нельсон - бджілка, що тільки що закінчила коледж і досить розчарована подальшою кар'єрою. Адже єдиний вибір, що відкривається перед нею - збір меду. Відправившись куди ока дивляться, Барри попадає в колотнечу, з якої його визволяє Ванесса, нью-йоркська квіткарка.

Барри негайно закохується в рятівницю, і перебирається жити ближче до неї. Саме в Нью-Йорку він довідається, що мед, що з такою працею добувають бджоли, люди з'їдають. І Барри вирішує пред'явити людству позов.

Би Муви: Медовый заговор скачать мультфильм

Би Муви: Медовый заговор мультфильм смотреть онлайн

Король-лев 3: Хакуна Матат скачать мультфильм

Смотреть онлайн просмотр!
Скачать мультфильм

Король-лев 3: Хакуна Матата (The Lion King 1½)

Головними героями мультфільму стануть загальні улюбленці Тимон і Пумба! Ви довідаєтеся про цих закадычных друзів багато нового, наприклад, про те, як вони вперше зустрілися, що за приголомшливі пригоди разом прожили й на які дивні подвиги їх сподвигло знамените знайомство з майбутньому королем савани Симбой.

А також познайомитеся з новими забавними героями, які точно не дадуть вас нудьгувати - турботливою ненькою Тимона і його жахливо саркастичным дядьків Максом! Нудно не буде!

Король-лев 3: Хакуна Матат смотреть онлайн мультик

Король-лев 3: Хакуна Матат скачать мультфильм

Король-лев 2: Гордость Симбы скачать бесплатно

Король-лев 2: Гордость Симбы (The Lion King II: Simba's Pride)

Багато часу витекло з тих пор, як лев Симба скинув свого злого дядька Скара й повернув трон короля савани. У нього й королеви Налы вже підростає дочка - принцеса Киара.

Однак доручена легковажним турботам наших старих знайомих Тимона й Пумбы, пустотлива й неслухняна Киара поки ніяк не схожа на майбутню королеву. Один раз утікши в Заборонну Землю, вона зустрічає там левеняти Кову, що стає її кращим другом.

Так тільки з не знає, що ця дружба може коштувати їй корони! Кову - спадкоємець Скара, і нехай він не пішов у старого інтригана, його мати Зира спить і бачить, як би посадити сина на трон.

І чим прочнее дружба між Киарой і Кову, тим густіше хмари над плем'ям Симбы...

Король-лев 2: Гордость Симбы смотреть онлайн

Король-лев 2: Гордость Симбы скачать бесплатно

Смывайся мультфильм скачать бесплатно

Смывайся (Flushed Away)

Родди - привілейований пацюк, що живе життям улюбленої свійської тварини в престижному пентхаусе. Один раз раковина, що засмітилася, "выплевывает" у квартиру каналізаційного пацюка Сида, якому доводяться по душі розкішні апартаменти.

Щоб позбутися від докучливого гостя, Родди вирішує змити його в унітаз, але житель каналізації не такий простак, яким здається, і в підсумку в унітазі виявляється сам Родди. Потрапивши в каналізацію, йому має бути звикнути до зовсім нової, незнайомої йому життя...

Смывайся мультфильм смотреть онлайн

Смывайся мультфильм скачать бесплатно

Похождения императора скачать мультфильм

Похождения императора (The Emperor's New Groove)

Пригоди імператора мультфільм про імператора Куско - був дуже зайнятою людиною. Один раз він надумав, замість однієї зі свого села, побудувати розважальний центр, за це його перетворили в Лану. Тепер, щоб хоч як те врятувати ситуацію, йому рятуйте ! один з жителів села, що він хотів знести.

Похождения императора смотреть онлайн

Похождения императора скачать мультфильм

Скачать Король Лева мультфильм

Король Лев (The Lion King)

У величного Король Лева Муфасы народжується спадкоємець по імені Симба. Уже в дитинстві допитливе маля стає жертвою інтриг свого заздрого дядька Шраму, що мріє про владу. Симба пізнає горі втрати, зрадництво й вигнання, але зрештою знаходить вірних друзів і знаходить улюблену. Загартований випробуваннями, він у нелегкій боротьбі відвойовує своє законне місце в "Колі життя", усвідомивши, що значить бути дійсним Королем.

Король Лева онлайн мультфильм

Скачать Король Лева мультфильм